Om klubben

Augustenborg Løbeklub blev stiftet den 18. oktober 2009. Klubben blev optaget som en underafdeling af MIF på hovedbestyrelsens møde den 20. oktober 2009.

Klubbens vedtægter er de samme som MIF's vedtægter, se under MIF.

MIF tog imod løbeklubben med åbne arme, og vi glæder os over de gode faciliteter i Augustenborg Hallen.

Klubben er for alle - nybegyndere og erfarne løbere, uanset køn, alder, kondition og ambitioner.
Fra klubbens opstart har der været stor interesse for og opbakning til løbeklubben. 10 personer dannede en arbejdsgruppe på opstartsmødet, hvoraf 2 udgør klubbens bestyrelse. De øvrige sørger for alt det praktiske, så vi kan koncentrere os om selve løberiet.

Kom og løb med, i det omfang du kan og har lyst til. Du bestemmer selv hvor langt og hvor hurtigt du vil løbe. Vi løber, snakker og udveksler erfaringer. Der løbes forskellige distancer fra 3 km og opefter. Klubben henvender sig til løbere på alle niveauer, og vi er ekstra opmærksomme på at skabe gode rammer for nybegyndere.
Træningsturene starter altid fra Augustenborghallen, og der løbes på forskellige ruter i Augustenborg og omegn. Efter træningen er der mulighed for at slappe af i cafeteriaet og have lidt socialt samvær.

Augustenborg Løbeklub

Hjemsted : Augustenborghallerne

Klubbens første træning: 1. nov kl. 10:00.

Klubbens målsætning - fastlagt den 5.januar 2010:

- prioritere sammenhold og fællesskab.

- fælles deltagelse i lokale motionsløb

- fælles deltagelse i Idrætsugen i Augustenborg

• Midtals Idrætsforening