Skip to the content

Mark & Christoffer

Julekoncerter med Mark & Christoffer i Kultursalen 14. og 15. december 2018 - UDSOLGT

Det er efterhånden en juletradition og i år er ingen undtagelse.                                        

Mark & Christoffer spiller to julekoncerter i Augustenborg, nemlig fredag den 14. og lørdag 15. december kl. 20.00, og der er igen lagt op til en helt forrygende oplevelse, i Kultursalen, med deres flotte sangstemmer og lune humor.

Mark & Christoffer spiller selvfølgelig en del af de kendte sange, der på en eller anden måde handler om julen, men de vil også have andet og nyt med.


Mark & Christoffer begyndte det musikalske samarbejde i 1998 på Sønderborg gymnasium, og siden er det bare gået der ud af. De er nu kendt utallige koncerter i hele landet, Christoffer Brodersen nok især for sin medvirken i vokalgruppen Basix, og for hans deltagelse gennem flere år i ”En søndag på Als”. Mark Dixon har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar.


Julekoncerten bliver altså en rigtig underholdende og hyggelig Mark & Christoffer-aften, og vi regner med der bliver udsolgt”, siger Poul Andersen fra MIF kulturafdeling. Så har du ikke sikret dig en billet endnu, så skynd dig at gå ind og bestil den her på siden.